Kalmar Science Park

Hej, kul att du deltog i Startitup och hoppas du fått ut mycket av din kurs! Vi är nyfikna och skulle gärna vilja veta mer om dig och ditt företag! Du kanske driver ett framtida tillväxtföretag?

Vi har flera verktyg som kan användas för att bygga företag och förbereda för att växa. Företagsinkubatorer stödjer entreprenörer i en kreativ miljö som främjar företagsutveckling. Vi tillför kvali­ficerad affärsutveckling, kan visa vägarna till att finna kapital, har ett stort kontaktnät i regionen men också nationellt, samt att vi har en attraktiv nyföretagarmiljö med kontorsplatser på Varvsholmen. Vi finns till för dem som vill satsa och har inga vinstintressen eller egna intressen i bolagen som vi arbetar i. Just nu är vi med och utvecklar 19 företag inom olika branscher och med olika behov och marknader. E-handel är ett område där vi kommer satsa och där det finns stor kunskap i regionen och ett brett kontaktnät. Är inte vi rätt organisation för dig har vi samarbeten med andra organisationer i regionen som vi kan lotsa dig till.

Svara till info@kalmarsciencepark.se, ange gärna ”Nyfiken” i ämnesfältet så hör vi av oss till dig. Du får också mer än gärna ringa till oss! Vi samarbetar också nära med bl a ALMI,  Nyföretagarcentrum, Drivhuset, Ung Företagsamhet, Inkubatorn i Nybro och tillsammans kan vi hjälpa dig framåt med dina planer.

Kalmar Science Park ska bidra till ett framgångsrikt näringsliv som möter framtidens utmaningar! 

/Hälsningar Linus, Mats, Stefhan och Roland – Kalmar Science Park Incubator

Kontaktuppgifter till oss finner du här!

 

PS: Gå gärna in på vår hemsida www.kalmarsciencepark.se och läs mer om företagen,aktiviteter, oss och annat!

Några av våra samarbetsparter hittar du på:
www.almi.se/Kalmar/
www.inkubatorninybro.se
www.nyforetagarcentrum.se/kalmar
www.ungforetagsamhet.se

×

Kommentering är avstängd.