Klarna, seminarier och ehandelsutbildning

Gratis seminarier om ehandel:

Vill du lära dig mer om e-handel? Klarna, Viva Media Group och Google bjuder till frukostseminare om e-handel. Gratis frukost och värdefull kunskap om det mesta du behöver veta för att driva en framgångsrik e-handel!

Datum:

Malmö: 20 Januari 2015
Göteborg: 21 Januari 2015
Stockholm: 23 Januari 2015

Kontakta Johnny Sällberg på johnny.sallberg@klarna.com för mer information.
Erbjudande för Startitup:are!
Klarna bjuder på 3 månadsavgifter för Startitup:are vi tecknande av Klarna Checkout. Avtalet löper över 12 månader. Värde ca 1 800 kr.För exakta villkor och mer information om Klarna Checkout, eller för att ta del av erbjudandet, kontakta Johnny Sällberg på johnny.sallberg@klarna.com

 

 

Om Klarna

Välkommen till Klarna!

Klarna gör det enklare att handla. Och när det blir enklare för människor att handla, så blir det enklare för dig att sälja. Konverteringen ökar, värdet på snittordern blir högre.

Den som handlar med Klarna behöver aldrig registrera sig eller ange lösenord. Allt som anges är sådant som kunden kan utantill, som mejladress, postnummer och personnummer. Klarna tar även hela kredit- och bedrägeririsken, vilket innebär att du alltid kan vara säker på att få betalt.

www.klarna.se
Tel: 08 – 120 120 20
E-Mail: salj@klarna.se

Varför Klarna?
• Enkelheten gör att din konvertering ökar, så att du säljer mer.

• Säkerheten, där Klarna tar hela risken, gör att du alltid får betalt.

• Enkelt att komma igång eftersom Klarna är förinstallerat i nästan alla e-handelsplattformar.

• Klarna Group (där även SOFORT ingår) används av 25 miljoner kunder i över 45 000 e-butiker. 10 % av e-handeln i Europa sker via Klarna.

Vilka tjänster erbjuder Klarna?
Med Klarna kan du välja vår integrerade kassalösning, Klarna Checkout, eller våra betalsätt faktura och delbetalning.

Klarna Checkout
Klarna Checkout är en helt integrerad betalningslösning som fungerar på mobil, surfplatta och dator. I Klarna Checkout kan kunderna betala med alla populära betalsätt. Det är en betalningslösning som är optimerad för konvertering. Därför bekräftas köpet (så att butiken kan skicka ordern) innan kunden väljer betalsätt. En annan fördel är att du med Klarna Checkout får alla betalsätt via en enda kontakt. Du behöver bara ett kontrakt och en utbetalningsfil.

Klicka här för att registrera ditt intresse för Klarna Checkout!

Faktura – kunden betalar 14 dagar efter köpet
Faktura är det mest efterfrågade betalsättet online. Med Klarnas faktura kan din kund handla nu och betala sen. Man behöver endast uppge sådan information man kan utantill, såsom namn, adress och födelsedatum. Efter en sekundsnabb internprövning hos Klarna godkänns köpet och du kan skicka varorna som kunden nu har 14 dagar på sig att betala. Förutom detta tar Klarna hela kredit- och bedrägerisken.

Konto – gör dina kunder köpstarka med delbetalning
När man handlar med Klarnas konto får man en faktura med månadens samlade köp. Denna kan betalas direkt eller delas upp i mindre delbetalningar. Med konto ger du din kund möjlighet till fler köp med högre snittordervärde. Precis som vid fakturaköp görs en sekundsnabb internprövning och inte heller här behövs något pappersarbete. Och risken tar Klarna, det innebär att du alltid får betalt oavsett om kunden betalar Klarna eller inte.

Intresserad? Klicka här och kom igång nu!

 

 

×

Kommentering är avstängd.