Så kommer du igång med Tictail

Birk Nilson på Tictail har gjort denna fantastiska video om hur du kommer igång. Missa ej heller intervjun vi gjorde med Birk. Tictail är överhuvudtaget väldigt användarvänligt så logga in där så kommer de guida dig steg för steg!

När du startar en webbshop i Tictail får du en domän som slutar med tictail.com (till exempel startitup.tictail.com) men du kanske vill ändra den till en egen domän som slutar på .se (till exempel www.startitup.se). För att göra det senare dvs starta www.startitup.se så måste du först köpa en domän (var noga med att endast beställa domän och inte webbhotell) och sedan gör du såhär för att få en egen domän.

Vill du ha en proffsig email som till exempel marlena@startitup.se, behöver du även ett webbhotell. Du får det sponsrat av Binero första året - gå till guiden. Du kan sedan installera Tictail i ditt Binerokonto genom att följa denna guide.

OBS: Tictail har ändrat lite i sin dashboard sedan videon gjordes, bland annat gällande ändring av design. Det är dock mindre ändringar och du kan hitta en guide till hur du ändrar design i Tictail på den här länken. Har ni några frågar finns jättebra guider i Tictails hjälpavsnitt. Annars är ni välkomna att maila support@tictail.com så svarar de inom 24 timmar.

Skriv ett svar